Partners

Taxville On Tour wordt mede mogelijk gemaakt dankzij deze partners.

Structurele partners

TOCO is een portaal voor accountants en ondernemers dat efficiënt samenwerken mogelijk maakt. Met de tool kunnen gebruikers documenten digitaliseren en delen, facturen beheren en betalen & het overzicht bewaren over alle bedrijfscijfers.

De dashboardsoftware van EMAsphere schept inzicht in het bedrijfsresultaat van ondernemers & accountants dankzij heldere grafieken. De tool helpt om snel verbanden te zien en patronen te herkennen in de cijfers, zodat u proactief kan werken.

Aspex biedt cloudoplossingen aan ondernemers en accountants. Zo hebben ze altijd veilig toegang tot hun data en applicaties, op eender welk toestel. Wolters Kluwer werkt samen met Aspex voor zijn cloud-oplossingen.

CodaBox verzamelt dagelijks alle CODA’s en zet alles klaar voor verwerking. Daarnaast regelt de service ook alle bankvolmachten zodat een vlotte uitwisseling van elektronische bankafschriften tussen boekhouder, bank en kmo mogelijk wordt.

IT-Care is een gereputeerde Belgische IT-dienstverlener en partner van Wolters Kluwer. IT-Care biedt advies met betrekking tot de aankoop en/of ondersteuning van servers, PC-clients, printers en andere hardware voor accountants.

Overige standen

Phineq

Phineq is de familiale vermogensplanner van Wolters Kluwer, waarmee accountants de volledige financiële puzzel van hun klanten kunnen leggen. Tijdens Taxville On Tour kan u de software proberen en vragen stellen aan onze software-ontwikkelaars.

Fiscale simulatiesuite

Wolters Kluwer ontwikkelde drie nieuwe simulatietools voor accountants. De bezoekers aan Taxville on Tour kunnen de verschillende toepassingen voor het eerst uitproberen en vragen stellen aan onze experts.

Fiscaal informatief

Tijdens Taxville On Tour volgt u een Fiscale Club, georganiseerd door Fiscaal Informatief. Er komen drie actuele topics aan bod: de autofiscaliteit, de overgang van een eenmanszaak naar een vennootschap en het financieel plan BV.

Reserveer uw plaats op Taxville

Wees zeker van uw plaats en reserveer uw gratis ticket nu al.